Mike Collings – 50 jaar vakmanschap

Het is met grote trots en opwinding dat we het jubileum vieren van, Mike Collings, een meester in de whisky-industrie die al 50 jaar zijn vakmanschap en passie aan deze eeuwenoude ambacht heeft gewijd. Om deze mijlpaal te eren, presenteren we met genoegen een exclusieve reeks jubileumbottelingen, waarvan twee opvallende expressies zijn gerijpt op zeldzame vaten – Mannochmore op Muscat vaten en Caol Ila op Marsala vaten onder het Spencer Collings Label.

Mannochmore op Muscat Vaten
Mike Collings heeft een meesterwerk gecreëerd met de Mannochmore-distilleerderij, waarbij de whisky wordt gerijpt op Custom Muscat vaten. Het resultaat is een sublieme harmonie van rijke, fruitige tonen vermengd met de kenmerkende complexiteit van Mannochmore. Verwacht een verfijnde neus van gedroogd fruit, gelaagd met tonen van vanille en een ondertoon van kruiden. Het gehemelte wordt verwend met weelderige smaken van Muscatrozijnen, honingzoete abrikozen en een vleugje kruidige eikenhout. Deze limited edition belichaamt de kunst van vakmanschap en brengt een eerbetoon aan een halve eeuw toewijding aan de whisky-industrie.

Caol Ila op Marsala Vaten
De Caol Ila op Custom Marsala vaten is een uitzonderlijke creatie die de maritieme kenmerken van Caol Ila combineert met de zoete invloeden van Marsala-wijnvaten. De neus opent met ziltige zeelucht vermengd met tonen van rode bessen en warme vanille. Op het gehemelte ontvouwt zich een rijke smaaksensatie van gerookte peren, rozijnen gedrenkt in zoete wijn, en een vleugje kruidige eikenhout. Deze limited edition vertegenwoordigt de meesterlijke kunst van het balanceren van smaken en het creëren van een unieke whisky-ervaring.

Eerbetoon
Beide jubileumbottelingen zijn slechts in beperkte hoeveelheden beschikbaar en vormen een eerbetoon aan Mike Collings’ indrukwekkende bijdrage aan de wereld van whisky. We nodigen u uit om deel uit te maken van deze viering door een fles van deze exclusieve bottelingen toe te voegen aan uw verzameling.

Proost op 50 jaar toewijding, passie en buitengewone whisky!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact Us Contact Us